CRUX Digital integreert CRM-dienstverlening

Wim Andréa News Leave a Comment

Dutch ahead
Please note that the article below is not translated to English (yet).
 De activiteiten van Metrics & More worden voortgezet binnen CRUX Digital. De websites verwijzen ook door naar deze website. Het is dus mogelijk dat u via die weg hier terecht bent gekomen.

Tijdens het congres CRM in 1 Day op 18 september 2014 is bekend gemaakt dat Metrics & More – CRM Adviesbureau haar activiteiten onderbrengt bij CruxDigital – Marketing Technology Integrator.

CRUX’ Sander van der Blonk: “Als Marketing Technology integrator benadrukt CRUX altijd een klantfocus. Met de integratie van de ervaring en expertise van Metrics & More brengen we die nu ook zeer nadrukkelijk tot uiting.

Mede-oprichter Wim Andréa vult aan: “We constateren dat CRM tegenwoordig in de bredere context van digitale innovaties en klantgericht ondernemen staat. Als versneller van dergelijk projecten voor klanten, zijn de specifieke kennis en methoden van Metrics & More een logische verrijking binnen ons portfolio.

Metrics & More – CRM Adviesbureau is sinds 2004 actief in de Nederlandse markt. De partners Maurice Bakker en Wil Wurtz hebben de afgelopen tien jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan een klantgerichter Nederland. Niet alleen door de projecten die zij voor hun klanten hebben uitgevoerd, maar ook door hun actieve rol in het Platform voor Klantgericht Ondernemen (voorheen CRM Association NL). Daarnaast hebben zij als kerndocent aan de basis gestaan van de CRM-leergangen van Beeckestijn Business School.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *